Onze waarden

Onze trainingen ontwikkelen we aan de hand van onze 5 belangrijke FAITH-waarden:

Flexibility
We trainen vanuit maximale flexibiliteit, om specifiek in te spelen op uw situatie. Dit draagt bij aan oplossingen op maat, voor de uitdagingen binnen uw organisatie.

Accountability
Vanuit specifieke vakkennis nemen we de verantwoording voor innovatieve trainingen en state-of-the-art opleidingen om de werksituatie te verbeteren.

Integrity
Ons betrokken team van trainers heeft de gezamenlijke missie om de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame inzetbaarheid op werkplekken te verbeteren.

Trust
We trainen op basis van data-driven inzichten. Dit garandeert de hoogste betrouwbaarheid, om volledig op te vertrouwen.

Human Touch
Menselijk gedrag is complex, en speelt een belangrijke rol in al onze beslissingen. We houden in trainingen rekening met ergonomie, psychologie en onderlinge interactie.

Onderdeel van de
Human Safety Alliance groep

Alliance Brandmark

Human Safety Academy is samen met Intergo en LFI24 onderdeel van de Human Safety Alliance. Samen verbeteren we de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame productiviteit in de werkomgeving. Voor onze focus op incidentonderzoeken, werkplekverbeteringen en consultancy in kritische bedrijfsomgevingen bouwen we op actuele inzichten uit de wetenschappelijke literatuur. We ontwikkelingen maatwerktrainingen voor organisaties in het openbaar vervoer, wegvervoer, de industrie, gezondheidszorg, infrastructuur en bijvoorbeeld de maritieme en nautische sectoren.

Human Safety AllianceIntergoLFI24Human Safety Academy
Terug naar boven