Onze waarden

Onze trainingen ontwikkelen we aan de hand van onze 5 belangrijke FAITH-waarden:

Flexibility
Oplossingen op maat vragen om maximale flexibiliteit. We analyseren uw situatie, adviseren om te verbeteren en trainen zoals dat bij uw organisatie past.

Accountability
Vanuit specifieke vakkennis nemen we de verantwoording voor innovatieve ideeën en state-of-the-art veiligheidsoplossingen om de werksituatie te verbeteren.

Integrity
Ons betrokken team van consultants heeft de gezamenlijke missie om de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame inzetbaarheid op werkplekken te verbeteren.

Trust
We adviseren oplossingen op basis van bewezen inzichten. Dit garandeert de hoogste betrouwbaarheid, om volledig op te vertrouwen.

Human Touch
Door goed samen te werken worden de beste resultaten gerealiseerd. Onze aanpak kenmerkt zich daarom door‘verbinding’ en ‘betrokkenheid’.

Onderdeel van de
Human Safety Alliance groep

Alliance Brandmark

Human Safety Academy is samen met Intergo en LFI24 onderdeel van de Human Safety Alliance. Samen verbeteren we de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzame productiviteit in de werkomgeving. Voor onze focus op incidentonderzoeken, werkplekverbeteringen en consultancy in kritische bedrijfsomgevingen bouwen we op actuele inzichten uit de wetenschappelijke literatuur. We ontwikkelingen maatwerktrainingen voor organisaties in het openbaar vervoer, wegvervoer, de industrie, gezondheidszorg, infrastructuur en bijvoorbeeld de maritieme en nautische sectoren.

Human Safety AllianceIntergoLFI24Human Safety Academy
Terug naar boven