Pro-actieve sales professional – trainingen en incidentenonderzoek

De opdracht

Wij zoeken een ondernemende en daadkrachtige accountmanager die onze bedrijfsonderdelen LFI24 BV en Human Safety Academy BV gaat helpen ontwikkelen. LFI24 houdt zich specifiek bezig met incidentonderzoek en Human Safety Academy geeft trainingen op het gebied van veiligheid, ergonomie en human factors.Wij investeren in onze medewerkers en versterken elkaars krachten. Tijdens de frequente voortgangsgesprekken kijken we samen naar jouw groei en zorgen we ervoor dat jouw ontwikkeling centraal staat. Om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, human factors en ergonomie organiseren wij kennissessies voor onze medewerkers. Een gezonde werk-privé balans en informele werksfeer vinden we erg belangrijk.

Wat ga je doen?

Als key accountmanager ben je extern gericht en hebt dagelijks contact met onze bestaande en nieuwe klanten. Je weet hoe je een internationale markt kunt ontwikkelen en onderhouden. Door jouw bevlogenheid en inhoudelijke kennis sta jij bekend als de expert voor totaaloplossingen voor trainingen en incidentonderzoek. Je schakelt met gesprekspartners op diverse niveaus binnen grote (internationale) organisaties zijn.

  • Zorg dragen dat de ontwikkeling en uitvoering van verkoopplannen op een juiste manier gebeurt, met een duidelijke visie op de sales.

  • Het onderhouden van productieve en duurzame relaties met huidige klanten.

Onze ideale kandidaat

  • Je hebt sterke affiniteit met veiligheid, ergonomie en human factors.

  • Je bent resultaatgericht en neemt het initiatief. Daarbij heb je het commerciële inzicht om kansen te verwerkelijken. Daarbij blijf je kritisch; door zorgvuldig na te denken kom je tot je eigen gefundeerde aanpak.

  • Afgeronde hbo-opleiding (of hoger).

  • Commerciële ervaring met consultancy- en trainingsproducten in een B2B omgeving. Gedurende de inwerkperiode zal je veel kennis op gaan doen van ons vakgebied.

  • Ondernemende sales professional die weet dat doelen samen behaald worden.

  • Ervaring met new business en het beheren en uitbouwen van bestaande klanten.

  • Vloeiend in Nederlands en Engels. Spreek je ook Duits? Dan is dat een voordeel.

Locatie

Wij timmeren hard aan de weg en zijn bezig een kantorennetwerk op te zetten. Naast ons kantoor in Amersfoort komt er in 2022 een kantoor in (regio) Zwolle en Gouda.

Solliciteren?

Laat ons weten waarom. Als nieuwe Human Safety Alliance collega moet je wel iets in huis hebben. Naast de benoemde ‘must-haves’, zijn wij op zoek naar persoonlijkheid. Wie ben jij? Wat maakt jou zo goed? Je sollicitatie (CV + motivatiebrief) kun je per mail sturen naar Alfred van Wincoop: info@humansafetyalliance.com; een assessment kan tot de procedure behoren. We horen graag van je!

Over Ons

Human Safety Academy is samen met LFI24 en Intergo onderdeel van de Human Safety Alliance. Samen staan we sterk in het toepassen van state-of-the-art kennis op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Onze gecombineerde omvang stelt ons in staat de grootste en meest veeleisende klanten te bedienen.

Datum van publicatie

26 januari, 2022

Tags

Accountmanager | Comercieel | Sales adviseur | Verkoop

Terug naar boven