Downward curve

Snel naar > Alle Trainingen • Incidentenonderzoek • Risicoanalyses • Veiligheidsbewustzijn • Verbeteren zicht voor operators

Verbeteren zicht voor operators

Kijkstrategie bedienen op afstand

Zien bedienaars wat zij moeten zien? De veilige en doelgerichte bediening van bruggen en sluizen vraagt om de juiste kijkstrategie. Bedienaars dienen te schouwen of de volgende bedienstap mogelijk is en moeten monitoren om te controleren of de situatie nog onder controle is. Tijdens de training Kijkstrategie bedienen op afstand trainen we bedienaars om doelgericht te bedienen.

Risicobewust cameraplan

Met een goed cameraplan kunnen bedienaars hun omgeving duidelijk in kaart brengen. Dit vraagt om het juiste aantal camera’s, de ideale opstelpunten en aandacht voor de belangrijke aanvullende voorwaarden. Tijdens de training Risicobewust cameraplan voor bruggen en sluizen trainen we om met camera’s een foutloos en volledig beeld op te bouwen om vlot en veilig te bedienen.

In gesprek met onze consultant

Wilt u trainingen laten maken, bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden of wilt u meer weten over onze referentieprojecten? Neem contact met ons op als u vragen heeft of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Onze adviseurs vertellen u graag meer.

Neem contact op
Terug naar boven